.

{

0 DAGES FRI RETUR

Har du nogensinde tænkt over hvad det betyder for miljøet på vores klode, når der hver dag sendes og returneres titusindvis af online ordrer? Det har vi - og derfor har vi valgt ikke at tilbyde gratis retur.

TÆNK FØR DU TRYKKER

Næste gang du er ved at bestille det samme stykke tøj eller de samme par sko i to eller tre forskellige størrelser eller farver, fordi du er i tvivl om hvilken en der passer bedst, så overvej hvilke konsekvenser det har for miljøet.

Vi ved godt, det kan være svært at ramme plet, når det handler om at finde den rigtige størrelse og pasform. Men prøv at gøre dit forarbejde inden du bestiller. Du kan finde mål på de fleste af vores produkter i vores webshop, og ellers er det altid muligt at kontakte os og spørge til råds.

Er du alligevel i tvivl, så besøg en af H2O’s mere end 200 forhandlere i Danmark. Listen kan du finde lige her. Der står dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde præcis den rigtige farve og størrelse. På den måde holder du både gang i dit lokale butiksliv og vi undgår ressourcespild efter fejlbestillinger.

Vi vil selvfølgelig gerne have dig til at købe både T-shirts, badesandaler og alt muligt andet i vores webshop, men lov os, at du har taget stilling til størrelse, farve og pasform inden du trykker, for du skal selv betale returfragten.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du en god idé til hvordan vi sammen passe på miljøet, så er du velkommen til at kontakte os på mail contact@h2o-sportswear.com

Din kurv er tom