.

{

DEADSTOCK

Det kræver ikke kun mange ressourcer, men også meget tid at fremstille tekstiler. Hos H2O har vi enorm stor respekt for dette og alle de mennesker, der arbejder på og med tekstilerne. Derfor bruger vi også alle overskudsmaterialer, også kaldet deadstock, fra vores produktion. Det gør vi fordi vi tror på, at alle tekstiler fortjener et længere liv.
Når vi laver produkter af vores overskudsmaterialer, deadstock, betyder det også at vi kun har få meter og få farver til rådighed. Derfor kommer alle vores deadstock produkter i begrænset antal.
Vi arbejder med to koncepter - Deadstock products og Deadstock projects.                     
Vores Deadstock products er tilgængelige for alle vores kunder. Derimod er vores Deadstock Projects lavet i samarbejde med vores tætte samarbejdspartnere og er skræddersyet til disse.

 

Surplus Tote Bag

I samarbejde med vores Swimshort producent, Just Max, har vi lavet en Surplus Tote bag.
Vores Surplus Tote bag bliver produceret fra resterne af vores Leisure Swimshort produktion, farver og mængder varierer derfor fra år til år.

 

Det Kærlige Måltid

Det Kærlige Måltid er en nonprofit organisation, hvor unge frivillige i fællesskab laver mad til familier i Aarhus og Aalborg kommune, som er ramt af en livstruende sygdom eller traume. Maden bliver bragt ud til familierne af de Kærlige Bude.
Tøjet til de frivillige hos Det Kærlige Måltid kommer af Deadstock materiale fra Ekin Tekstil. 

 

SPOT Festival

SPOT Festival er en Aarhusiansk to-dages showcase-festival, der favner unge upcoming artister fra hele Danmark.
Tøjet der er blevet produceret til Spot Festivals crew kommer af Deadstock materiale fra Ekin Tekstil.

Din kurv er tom