.

H2O SHARED SPACE

HAR I KUNSTEN? SÅ HAR VI RUMMET!

Vi kan godt lide kreativitet og mennesker der har noget på hjertet, som er meget bevidste om vigtigheden i at blive inspireret og give folk plads til at vise, hvem de er.

Vi har i et stykke tid gået og tænkt over, hvor mange af modeverdenens lokaler der bliver massivt anvendt i perioder af året - for så at blive mindre brugt i andre. Det vil vi gøre noget ved og håber andre vil følge trop.

KUNST PÅ BALTICAGADE

Vores flotte showroom på Balticagade i Aarhus bliver benyttet en stor del af året, men i andre perioder er der mindre pres på – det er ærgerligt.

Vi vil derfor gerne gøre vores showroom til et kreativt frirum. Derfor vil vi gerne give unge kunstnere mulighed for at låne det. Vi vil gerne være med til at give de unge kunstnere muligheden for, at få vist det de går og arbejder med, og måske være med til at kickstarte en karriere, som nogle gange kan være svær at få gang i.

Hvad end I arbejder med keramik, fotografi, design, maleri eller noget helt andet, vil vi derfor gerne give jer muligheden for at låne vores showroom i starten af foråret - nærmere bestemt i perioden 28. marts - 23. april.

DET PRAKTISKE

I den uge showroomet er jeres, er det helt op til jer, hvordan I vil bruge det. Om I vil afholde en fernisering, udstilling, digt oplæsning eller lave performance art, bestemmer I. Showroomet vil blive stillet til jeres rådighed i en uge, fra mandag til søndag. Udover at stille vores showroom til rådighed, i den aftalte periode, vil der blive opsat en gallerisektion på vores hjemmeside. Her vil I kunne sætte jeres kunst til salg og der vil være plads til en beskrivelse af jeres projekt. Vi vil desuden stå for håndtering af alt det praktiske, betalinger, forsendelse osv.

Vores showroom ligger på en af de bedste adresser på Aarhus havn, det har et stort vinduesparti med udsigt ud over industrihavnen. Der er gode parkeringsmuligheder for både jer og besøgende i umiddelbar nærhed. Showroomet er ca. 40 kvm med højt til loftet, hvide vægge og meget naturligt lys. Det er svært at finde et bedre sted at fremvise jeres kunst i Aarhus.

Synes I det lyder som en god ide, og mangler I et rum samt en platform til at komme endnu længere ud med jeres kunst? Så lad os høre fra jer!

 

ANSØGNINGEN

Send os en ansøgning for at komme i betragtning til at låne både vores showroom og platform.

Ansøgning skal indeholde:

Beskrivelse af jer og visionen for jeres kunst
Begrundelse for lån af showroom
Portefolio

Ovenstående skal sendes til pr@h2o-sportswear.com senest den 14. februar 2022.Skriv ”SHARED SPACE” i emnefeltet.

Vi samler de indkomne ansøgninger og vil d.18. februar kontakte de udvalgte kunstnere.

Din kurv er tom