.

{

H2O SHARED SPACE

HAR DU IDÉEN? SÅ HAR VI RUMMET!

Vi kan godt lide kreativitet og mennesker med noget på hjertet.

Vores showroom på Balticagade i Aarhus står tomt i kortere perioder om året, men det kunne vi godt tænke os at ændre på. Derfor stiller vi vores showroom til rådighed til alle, som kunne tænke sig at låne det. Så arbejder du på et projekt eller koncept og mangler et sted at udfolde det, teste det af eller udarbejde det, så har vi pladsen!

SÅDAN GIK DET SIDST

Vi gik i luften med ”SHARED SPACE” i april 2022 med stor succes. Vi var booket hele måneden til både private og åbne arrangementer. En af dem, som lånte vores showroom, var Plakatcentralen. Sammen med fire upcoming kunstnere afholdte Plakatcentralen over fire dage både fernisering og udstilling, som var meget velbesøgt. Om konceptet og lån af showroomet, fortæller Sille fra Plakatcentralen:

”Vi fik i april 2022 lov til at låne H2O’s lokaler til at holde en udstilling for nogle af de danske kunstnere, som vi repræsenterer hos Plakatcentralen. Det var en stor succes! Uden 'Shared Space' havde det ikke været en mulighed for os som virksomhed at afholde en sådan kunstudstilling - slet ikke i en by som Århus, hvor priserne for lokaleleje er høje. Vi er derfor utroligt glade for, at H2O var behjælpelige med at låne os deres lokaler, helt uden omkostninger.”

Er det din tur til at få gavn af vores showroom?

RUMMET PÅ BALTICAGADE

Vores flotte showroom på Balticagade i Aarhus bliver benyttet en stor del af året, men i nogle perioder udenfor vores salgssæsoner er der mindre pres på, og lokalet står tomt – det er ærgerligt.

Vi vil derfor gerne gøre vores showroom til et kreativt frirum. Derfor vil vi gerne give alle, som mangler et rum at udfolde sig i, mulighed for at låne det. Uanset hvad I arbejder med; fotografi, design, podcast, vil åbne en pop up shop eller noget helt andet, vil vi gerne give jer muligheden for at låne vores showroom i starten af efteråret - nærmere bestemt i perioden fra september til oktober.

DET PRAKTISKE

I den uge showroomet er jeres, er det helt op til jer, hvordan I vil bruge det. Om I vil afholde en udstilling, digt oplæsning, optage podcast eller afholde workshops, bestemmer I. Showroomet vil blive stillet til jeres rådighed i en uge, fra mandag til søndag.

Vores showroom ligger på en af de bedste adresser på Aarhus Havn, det har et stort vinduesparti med udsigt ud over industrihavnen. Der er gode parkeringsmuligheder for både jer og besøgende i umiddelbar nærhed. Showroomet er ca. 40 kvm med højt til loftet, hvide vægge og meget naturligt lys. Det er svært at finde et bedre sted at vise jeres kunst, optage jeres podcast eller afholde workshop i Aarhus.

Synes I, det lyder som en god ide, og mangler I et rum til at udfolde jeres projekt eller koncept? Så lad os høre fra jer!

ANSØGNINGEN

For at komme i betragtning til at låne vores showroom skal I sende en mail til pr@h2o-sportswear.com med en beskrivelse af jer og jeres koncept, samt hvornår i gerne vil låne showroomet. Skriv ”SHARED SPACE” i emnefeltet.

Vi vurderer alle henvendelser løbende og kontakter dem, som får muligheden for at låne showroomet.

Din kurv er tom