.

{

H2O ELSKER SECONDHAND

Ved at teame op med Tise, har vi gjort det let for dig at købe og sælge preloved H2O. Så hjælp os med at give vores sweatshirts og hoodies det længst mulige liv, så vi får udnyttet H2O-produkternes fulde potentiale.

”Pointen er simpel: Jo længere vi bruger tøjet, jo færre stykker tøj er der brug for – og på den måde sparer vi ressourcer til produktion af nye produkter – det er bæredygtighed alle kan forstå” – Christian Trads, CEO

Hvad gør du med det tøj du ikke bruger mere? Det der bare ligger bagerst i skabet og fylder?

Vores produkter er skabt til at blive brugt igen og igen, og vi synes det er en skam, at en god T-shirt eller et par bløde joggingbukser samler støv for til sidst at blive smidt ud.

Så tænk dig om næste gang, du er ved at smide noget ud eller finder noget i skabet, du af den ene eller anden grund ikke bruger mere. For det tøj du ikke vil bruge mere, kan skabe mere glæde hos andre end du lige går og tror. Så giv dit aflagte tøj et nyt liv. Sælg det på Tise, giv det til genbrug eller forær det til en du holder af.

Følg linket ”PRE-OWNED” direkte fra vores hjemmeside og gå på jagt efter guld fra sidste år og forrige år eller måske retro styles fra 80’erne og 90’erne. På den måde kan du hjælpe os med, at vi får udnyttet tøjets fulde potentiale.

GØR DIG SELV, OS OG MILJØET EN TJENESTE.

Hos H2O gør vi det bedste, vi kan for at passe på vores grønne planet. Vi prøver hele tiden at tænke nyt, så vi kan gøre mode mere bæredygtig. Vi har sagt det før, og vi siger det igen. Vi tror ikke på, at bæredygtighed behøver være en kompliceret sag. Vi tror på sund fornuft, og at det er de mange små ændringer, der skal gøre en stor forskel.

Din kurv er tom