.

{

Hvad er vi i gang med?

Vi er i gang med en del forskellige projekter, der alt sammen skal fører til at vi bliver en bedre version af det velkendte H2O.

 

Igangsatte projekter 

Siden januar 2022 har vi sat intenst ind på arbejdet med at blive en bedre version af os selv. I løbet af hele året er projekter blevet afsluttet og nye er kommet til.

Svanemærket

Vi er i september 2022 sammen med vores leverandør Ekin Tekstil gået i gang med at søge om svanemærket. Hvorfor lige svanemærket? Vi har valgt at søge om svanemærket da det er et kvalitetsstempel, som vækker tillid. Derudover kigger Svanemærket, som en af de eneste certificeringer, på produktets livscyklus fra start til slut og har nogle af de strengeste krav til kemikalier og spildevand. 
 

Kortlægning af værdikæde

I samarbejde med vores leverandører arbejder vi på at kortlægge vores værdikæde. Vi har siden starten af 2022 arbejdet på at få indsamlet viden om hele vores værdikæde. Men det er ikke så lige til som først antaget. Vi har fået samlet ind til og med andet led fra samtlige leverandører, og arbejder kontinuerligt på at komme endnu længere tilbage.

Genbrug af emballage

I samarbejde med vores lager, er vi i gang med at finde en måde, hvorpå det er muligt for os at genbruge retur emballage. Den smule emballage vi får retur er nemlig god nok til at bruge igen og derfor skal den også bruges igen. 

Sko reparationer

Vores badesandaler er af høj kvalitet, men som med alt andet, der er lavet af mennesker kan der og vil der forekomme fejl. I samarbejde med Nova Shoes, arbejder vi på at finde en måde, hvorpå vi kan reparere badesandalerne. Der bruges en helt speciel lim til vores badesandaler og vi har endnu ikke fundet en lim, som er stærk nok at bruge i forbindelse med reparation.

 

2022 - afsluttede projekter

Vi har en del projekter i gang, men har også afsluttet en del allerede.

Tekstile reklamationer

Vi har længe arbejdet på en optimeret håndtering af tekstile reklamationer, og vi har langt om længe fundet en god og langtidsholdbar løsning. Vi reparer i lang højere grad end vi tidligere har gjort og alt det, de ikke kan repareres, upcycles sammen med FLOT.

Nye pakkeinstrukser

Vi har opdateret vores pakkeinstrukser, hvilket betyder at vi fremover kommer til at pakke mere kompakt og udelukkende pakker vores produkter i genbrugs materiale.

Ny leverandørmanual

Opdateringen af vores leverandørmanual, har medført nye sociale og miljømæssige krav til vores leverandører. Blandt andet når det kommer til test af produkter, sociale krav og miljø bevidsthed.

Nyt H2O World

I foråret ændrede vi den måde som H2O world ser ud på. Dette gjorde vi for at give det hele et nyt pust og gøre alt det tunge lidt lettere.

 

2023 - afsluttede projekter

Sko reklamationer

Vores badesandaler er af høj kvalitet, men som med alt andet, der er lavet af mennesker kan der og vil der forekomme fejl, der resulterer i at badesandalen ikke længerer kan bruges. Det betyder dog ikke at materialet ikke stadig kan bruges. I samarbejde med SMALLrevolution har vi fundet en måde, hvorpå vi kan upcycle badesandalerne og derved give dem et nyt formål. 

De ødelagte badesandaler er blevet lavet til podier og borde, som bruges i vores showroom og kontor.

 

Hvad betyder "afsluttede projekter"

Selvom vi lister et projekt som afsluttet, betyder det ikke at vi er stoppet med at udvikle på det. Vi kan altid blive bedre og ofte vil vi først opdage udfordringer og muligheder, når et projekt er i gang. At et projekt er "afsluttet" betyder derfor nærmere at det er trådt i kraft og er blevet en flydende del af vores hverdag. 

Har du nogle forslag til, hvad vi bør kigge ind i eller arbejde med?

Så send os en mail på contact@h2o-sportswear.com vi vil altid gerne høre, hvor vi kan gøre det bedre. 

Din kurv er tom