NOVA SHOES

NOVA SHOES

På den italienske øst kyst, ikke langt fra San Marino, har vores badesandals producent deres base. De har ligget der siden deres start I 1984 og vi har arbejdet med dem siden da. Vi har et stærkt forhold til Nova Shoes, og vi hjælper hinanden i både gode og dårlige tider.

Med 37 års erfaring er der ikke det de ikke ved om badesandalerne og deres sammensætning. Alle badesandaler er lavet i hånden og sådan har det altid været. Ved at lave dem i hånden, er det muligt at sikrer den høje kvalitet som vores badesandaler er kendt for.

 

Fakta om nova shoes

År med produktion - 37 år

Års samarbejde med H2O - Siden 1984

Medarbejdere - 15-30

H2O produkter - Badesandaler

Produktions kapacitet - 5.000 par om dagen

Daglige arbejdstimer - 8 timer

Menneskerne hos Nova Shoes 

Vi designer badesandalerne og de skønne medarbejdere ved Nova Shoes laver og pakker dem. De omtrent 30 medarbejde hos Nova Shoes er mellem 22 og 60 år gamle. Aldersforskellen sikrer mere end bare en arbejdsplads med diversitet. Den mest erfarne medarbejder, som har været der I mere end 20 år, kan videregive vigtig information og gode fifs til de mest uerfarne, på den måde går ingen viden tabt.

Vi anser dem alle som en del af vores udvidede familie og er glade for at kunne præsentere jer, for nogle af de mennesker der laver vores badesandaler.

 

Din kurv er tom