.

{

VORES TILGANG

 

Vi gør hvad vi kan - hvad gør du?

Tænker du over hvordan du bedst muligt kan passe på vores grønne planet? Det gør vi hos H2O. Som brand ser vi det som en selvfølge at tænke miljøbevidst. Hos H2O gør vi os umage med at træffe de mest miljøvenlige valg.

 

Sammen kan vi gøre en forskel

Hos H2O tror vi ikke på det behøver være kompliceret... Vi tror der er en lettere måde at tænke bæredygtighed på.

Kan du huske den gang din bedstemor stoppede din strømper, fordi du havde brugt dem så meget, at de ikke kunne hænge sammen mere? Dengang hun lappede dine bukser, fordi du var faldet på legepladsen og havde lavet et stort hul i dem? Eller kan du huske tilbage til dengang din mor tvang dig til at gå i dine søskendes aflagte tøj, fordi hun ikke ville bruge penge på noget nyt, fordi det ikke var gået i stykker – endnu?

Vi tror på, at det bedstemor gjorde tilbage i gamle dage, var smart og en ansvarlig måde at behandle sit tøj på, og vi vil opfordre dig til, at tænke lidt mere som din bedstemor gjorde.

Bedstemor ville altid passe godt på sine ting, og hun ville helt sikkert ikke smide noget ud, bare fordi det var ødelagt, eller fordi hun ikke syntes det var smart mere. Hun ville fikse det, eller give det videre til nogen, der havde mere brug for det end hende.

”Vi vil gerne have dig med på den her rejse, og vi håber, du holder fast i tanken næste gang du er ved at smide noget brugt ud, eller købe helt nyt. Stil dig selv det spørgsmål ”Hvad ville bedstemor gøre” – Christian Trads, CEO

 

Klima, kvalitet og klassiskere

Hos H2O er vores mål at lave holdbare produkter med lang levetid. Produkter, der kan holde til at blive brugt, og som kan leve videre gennem generationer. Hvordan opnår vi det mål? Det gør vi ved at tænke kvalitet ind i alt, vi laver. Af den grund har vi taget en række valg. Valg omkring at udvælge de bedste leverandører, hvor vores produkter bliver produceret, og hvordan vi behandler og udvælger vores materialer på bedst mulig måde.

Hvis du sidder derude og har en god ide til, hvordan vi kan optimere vores ”bedstemor tankegang”, vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Send os en e-mail med dine tips og tricks og hjælp os på vej contact@h2o-sportswear.com

Din kurv er tom