Returnering og ombytning - helt enkelt

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at returnere og ombytte varer. Læs herunder, hvordan du returnerer eller ombytter varer købt hos H2O Sportswear.

RETURNERING

UDVIDET RETUR/OMBYTNING: Ordrer bestilt fra 15. november til 15. december kan returneres eller ombyttes frem til 15. januar 2024.

Vi tilbyder 30 dages retur og ombytning fra en dag, du modtager varen.

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal den være i perfekt stand. Det vil sige, at den skal være ren, ubrugt, uvasket og med de originale mærkater. Sandaler skal returneres i den originale æske. Der må ikke påsættes klistermærker og labels direkte på varen eller på skoæsken. 

Sådan returnerer/ombytter du en vare:

Pak varen forsvarligt. Genbrug gerne vores emballage.

Udfyld din returformular og vedlæg den i returpakken. Returformularen finder du i pakken.

Påsæt vedlagte GLS returlabel på ydersiden af pakken.

Aflever pakken ved nærmeste GLS pakkeshop.

Husk at bede om kvittering for forsendelsen som dit bevis på returneringen.

Ved brug af det vedlagte GLS returlabel fratrækkes automatisk 50 kr. fra returbeløbet. 

Når vi har modtaget og behandlet din returpakke, vil du modtage en mail fra os omkring ombytning eller tilbagebetaling. Ekspeditionstiden kan være op til 7 hverdage fra modtagelse af din pakke.

OMBYTNING

UDVIDET RETUR/OMBYTNING: Ordrer bestilt fra 15. november til 15. december kan returneres eller ombyttes frem til 15. januar 2024.

Følg vejledningen for returnering herover. Vi sender den ombyttede vare til dig fragtfrit. Du modtager en mail, når din ombyttede vare er på vej. 

 

REKLAMATION

Skulle du mod forventning opleve fejl på et produkt, bedes du henvende dig til vores kundeservice på contact@h2o-sportswear.com eller 5353 0005.

 

SPØRGSMÅL?

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på contact@h2o-sportswear.com eller 5353 0005.

 

H2O TILBYDER IKKE GRATIS RETURFRAGT

Har du nogensinde tænkt over, hvad det betyder for miljøet, når der hver dag sendes og returneres titusindvis af online ordrer? Det har vi - og derfor har vi valgt ikke at tilbyde gratis returfragt. I stedet giver vi dig en god beskrivelse af produkter, materialer, størrelser og pasform, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige produkt. Er du i tvivl om et produkt, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt har du også mulighed for at prøve og købe varerne i mange sports- og modebutikker i hele landet.

Du finder forhandlerliste på www.h2o-sportswear.dk

 

Din kurv er tom