Ring
+45 53 53 00 05
Kontakt
Butiksinfo

Mandag til torsdag 08-16

Fredag 08-14

Lør-, søn- og helligdage lukket

Find vej

Balticagade 10, 2
DK-8000 Aarhus C

Balticagade 10, 2
DK-8000 Aarhus C

Mandag til torsdag 08-16

Fredag 08-14

Lør-, søn- og helligdage lukket

Om os

H2O Sportswear blev etableret tilbage i 1982 af Jens Knud Lind. Den grundlæggende idé var at udvikle sportstøj i en enestående bomuldskvalitet, som samtidig havde en ekstrem høj grad af funktionalitet og holdbarhed. Med afsæt i klassisk skandinavisk design udviklede H2O Sportswear sit helt eget farverige og kendetegnende design med striber, en unik pasform og nyskabende designs. Kollektionen udviklede sig op i gennem 1980’er og 1990’erne til at indeholde både badetøj, regntøj og de populære badesandaler.


Kollektion

Vores kollektioner er bygget op omkring flere områder med fokus på woman lifestyle, mens lifestyle, swim & beach wear, bags og footwear. Alle produkter og kollektioner tager afsæt i vores grundfilosofi om at producere alt i en enestående kvalitet med høj funktionalitet og perfekt pasform.

Vi investerer derfor konstant i at sikre, at vi til alle tider/kollektioner sammensætter teams bestående af de mest succesfulde og talentfulde kreative ansvarlige, designere, konstruktører og specialister, det er muligt at engagere. Dette team sikrer med udgangspunkt i H2O Sportswear's DNA og historiske erfaringer, at vi fortsat udvikler vores kollektioner til at ramme et krydsfelt imellem sport og mode, og være accepteret i sportsarenaen såvel som i bybilledet.

Vores design tager udgangspunkt i det skandinaviske look med rene linjer, farverige detaljer og er målrettet imod den aktive forbruger, der ønsker beklædning, som gør sig både på en dejlig dag på søen, en solrig dag på stranden såvel som en hyggelig stævnedag i hallen.
Vi ser det samtidig som en spændende udfordring af det forventelige, at tage nogle af vores ikoniske H2O produkter og bede nogle af tidens ypperste danske- eller udenlandske modedesignere om at redefinere disse for at skabe helt nye, spændende og unikke produkter. Dette fokus er startet med vort samarbejde med den danske designer Stine Goya, som lavede det meget succesfulde re-design af vores badesandaler og er sidenhen blevet fulgt op af mange andre collabs med store anerkendte designere såsom Henrik Vibskov, Anne-Sofie Madsen, Mark Kenly Domino Tan, Freya Dalsjø og senest Han Kjøbenhavn og Oh! by Kopenhagen Fur.


Mission

H2O’s opgave er at skabe bedre tøj og fodtøj ved at bruge sport- og fritidstøjets/sko holdbarhed, praktiske materialer og høje grad af komfort i samspil med modeskabernes sans for pasform, trends og farver.
For H2O betyder kreativitet, at vi kombinerer kendte ting på nye måder – og derfor kan vi hele tiden skabe originale løsninger ved at tage det bedste fra de to verdener og bruge det i en positiv udviklingsspiral, der gør tøjet bedre og tilføjer merværdi for forbrugeren.
H2O – klæ’r verden


Værdier

Kvalitet
Den samme velkendte kvalitet som i 80erne og 90erne.

Pasform
Produkterne har den rette pasform, som gør det nemt og behageligt at bevæge sig i.

Design
Klassiske og moderne designs, som er inspireret af de gamle, originale H2O kollektioner.

Farver
Tøjet designes med afsæt i farverne fra det karakteristiske H2O logo, som indeholder farverne grøn, blå og rød.


Filosofi

Hos H2O sportswear arbejder vi ud fra en filosofi om at lave tøj til verdens største sport – Everyday life!
Vi ønsker ærlighed og gennemsigtighed igennem hele værdikæden, og udfordrer konstant vores egne evner til at producere og genanvende vores produkter på en måde så miljøet i alle lande vores produkter berører, såvel produktions- som afsætningsmæssigt, berøres mindst muligt, og på den måde efterlader en bedre verden til de næste generationer. Dette kan ske på mange måder, og der er mange teorier om, hvad der er bedst for næste generation, men vi bruger sund fornuft i vores vurderinger, og lytter til enhver tid til mulige forbedringer, som hurtigt og effektivt kan implementeres i vores værdikæder. Mange gange er de mest simple forbedringer også de mest effektive!


Kvalitet

Kvalitet er kimen i vores arbejde. Og vi går aldrig på kompromis. Vi følger processen hele vejen, så vi er sikre på, at vi hele tiden fastholder vores standarder lige fra bomulden hentes ind, til forbrugeren står med det færdige produkt i hånden.

Kvalitet holder i længden
Vores producenter er nøje udvalgt, så vi kan garantere, at de også lever op til vores kvalitetskrav og normer. Og vores produkter skal bestå skrappe kvalitetstest, så både tekstil, pasform og syninger er af samme høje kvalitet, uanset hvor mange gange tøjet har været brugt.

Kvalitet er funktion og pasform
Velsiddende tøj er ikke kun et spørgsmål om sy-teknikker, det handler lige så meget om en korrekt pasform med optimal komfort og funktion. Komfort i relation til hvordan bukserne sidder på kroppen, når du bevæger dig – uanset størrelse og form – og funktion omkring din bevægelsesfrihed.