ISBAR, HAVN, STRAND

GILLELEJE

{

GILLELEJE

 

Ved det nordligste punkt i Nordsjælland, finder vi skønne Gilleleje. Særligt for denne lille fiskerby er, at den emmer af sommerferiestemning med dens nydelige badestrand, smukke både ved havnen og friske fisk ved de lokale madboder.

   

Langs kysten ud til Kattegat, ligger Gillelejes eftertragtede badestrand. Den er dækket af det fineste sand, og byder på en smuk udsigt mod både Sverige samt de omkringliggende sommerhuse. Her kan du passende nyde en dukkert, tørre i solens varme og efterfølgende købe lidt frokost ved det familieejede fiskehus ved havnen.

Fiskehuset blev etableret i 1936, og har siden da været drevet af familien Hansen. Det er høj prioritet for dem, at kunne tilbyde deres kunder en værdifuld og personlig betjening - og alene af den grund, skal du tage et smut forbi den lille biks!

 

Ikke nok med deres mange muligheder omkring vandet, så ligger der også nogle små skatte gemt længere inde i byen. Udover at der få meter fra havnen ligger en gågade med både butikker og restauranter, så ligger der også en fantastisk lille iskiosk, nemlig Lydolphs Isbar.

 

 

Stedet har eksisteret i mange år, og ejes i dag af Camilla og Mikkel Ali, som glædeligt byder dig velkommen! Isbaren er oveni købet svært at overse med deres retro-inspirerede facade og interiør, som virkelig formår at tage dig tilbage i tiden. Tilmed sælger de lækre is, der oveni købet bliver omtalt som værende ”de største is i byen” 

  

 

Helt grundlæggende er Gilleleje en ferieby, der bidrager til afslapning, smuk natur, skønne smagsoplevelser og ikke mindst en følelse af at tage sydpå, uden overhovedet at gøre det.

Din kurv er tom